| egedal lokal subsite

Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Rikke Mortensen

Forsikringsfuldmægtig

Telefon21499958

Emailrikkemortensen@outlook.com

Egedal Kommune

Gør Danmark større
Børn, der vokser op med tro på sig selv, på verden og på fremtiden. Det er vores ambition for Danmark. Derfor vil vi styrke vores daginstitutioner, skoler og uddannelser.
Uddannelse gør Danmark større. Uddannelse giver os indsigt, udsyn og nye muligheder, så vi kan skabe vores egen fremtid. Det vigtige er ikke, om uddannelsen er lang eller kort, men at den stiller os bedre i livet.
 
Flere pædagoger
Alle børn fortjener en god start på livet. Vores børn skal møde nærvær og tryghed uanset hvilken familie de kommer fra. Det er de voksnes ansvar.
 
Derfor vil vi ansætte mange flere pædagoger år efter år. Børn har brug for voksne, der vil dem, og hvor der er tid og rum til opmærksomhed. Vi skal skrue ned for krav om afrapportering og give mere plads til leg. For hver gang vi giver et barn en god opvækst, styrker vi det menneskes muligheder i livet.
 
Mere fri og åben skole
Alle børn skal opleve, at de hører til i skolens fællesskab. De skal have tillid til hinanden og til egne muligheder. Det gælder uanset om de lærer bedst med hovedet eller hænderne. Det kræver gode rammer.
 
Derfor kæmper vi for en alsidig skoledag med mange måder at lære på og for en åben skole, der samarbejder med verden udenfor. Mindre test og kontrol, mere frihed og tillid. Skolen skal formes af de mennesker, som er i den hver dag: børn, lærere, ledere og forældre.
 
Bedre muligheder i hele landet
Uddannelse skal være for alle. Uanset hvem du er, og hvor du bor. Børn og unges fremtid skal ikke afgøres af deres postnummer.
 
Derfor skal vi have uddannelser i hele landet og ikke kun i de store byer. Og vi skal have ordentlig offentlig transport til og fra uddannelserne, så unge ikke afskæres fra deres muligheder.
 
Fremtiden skaber vi sammen. Det er et fælles ansvar at træffe de valg, der sætter retningen. Vi vil hverken til højre eller venstre, men fremad. For et større Danmark med muligheder for alle. Vi håber, du vil være med.
 

Foreningstræf for lokale tillidsfolk d. 10.-11. marts.

Tilmeld dig!

Er du kandidat? Så glæd dig til Kandidattræf i maj.

Pressemeddelelser - 10.05.2015

Flere hænder til børnene og bedre inklusion

Alle sten skal vendes og alle hellige køer slagtes, for vi skal sikre at vores børn får de bedste muligheder for en god start på livet, siger Rikke Mortensen, næstformand i børne- og skoleudvalget.

Læs mere
Rikke Mortensen

Uddannelse - 06.12.2014

Vores skoler er i krise

Lærerne er i mistrivsel og dette smitter af på vores børns hverdag. Det er tid til handling og ikke mere snak.

Fra lærere jeg har talt med, lyder det, at den faktor som stresser mest er forberedelsestiden, som ligger spredt på hele arbejdsdagen. Jeg vil anbefale og arbejde for at vi får reguleret dette ind snarest muligt, så forberedelsen er mere sammenhængende. Det er et spørgsmål om skemalægning. Gerne med effekt fra januar 2015 alternativt efter vinterferien.

Læs mere
Rikke Mortensen